4dd2666b5a822-turcia_istanbul1

Vizita si Shopping la Istanbul – 06-08.03.2020

06 – 08 MARTIE 2020

 

Ziua 1/2 – București

Prezentarea autocarului la ora 18.30. La ora 19.00 plecare spre Istanbul pe traseul: București – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Istanbul. Vom face un popas în orașul Edirne unde vom vizita Moscheea celor 999 de ferestre sau Moscheea Selimiye cunoscută în special prin arhitectura unică a cupolei dar și prin tunelele subterane unde veți putea descoperi numeroase produse tradiționale turcești.Continuăm drumul către orașul Istanbul unde vom ajunge in juryl pranzului. După ce ne cazăm vom face o vizită în bazar apoi vom face un tur al centrului istoric. Seara, opțional, avem croazieră pe Bosfor.

 

Ziua 3 – Istanbul

După ce luăm micul dejun avem zi liberă la dispoziție sau excursie opțională pietonală la Palatul Topkapi, Moscheea Albastră și Moscheea Sfânta Sofia. Palatul Topkapi a găzduit vreme de 400 de ani toți sultanii otomani iar din anul 1985 a intrat în patrimoniul UNESCO. Moscheea Albastră este cea mai mare moschee din Istanbul fiind construită de către sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Moscheea Sfânta Sofia. Moscheea Sfânta Sofia sau Agia Sofia a fost definitivată ca și construcție patriarhală de către împăratul bizantin Iustinian I iar după cucerirea otomană a Constantinopolelui a fost transformată în moschee.

Ziua 4 –Istanbul – București

După ce luăm micul dejun avem zi liberă pentru a ne bucura de o baie turcească, de shopping in Bazarul Egiptean unde vom găsi mirodenii din toate colțurile lumii apoi mergem în Marele Bazar care este una dintre cele mai mari piețe acoperite din lume având circa 60 de străzi și 5000 de magazine cu bijuterii, ceramică pictată manual, covoare, broderii.

La ora 20.00 ne urcăm în autocar pentru a ne întoarce în România. Ajungem în țară dimineața devreme în funcție și de formalitățile vamale, trafic.

 

Tarif: 118 EUR/ persoană hotel 3*/4*

Tariful include:

-transport autocar licențiat

-2 nopți cazare hotel 3*/4*

-mic dejun

-ghid de turism atestat

 

Tariful nu include:

-ghizii locali

-intrările la obiectivele turistice

-excursiile opționale

-asigurarea medicală( nu este obligatorie dar o recomandăm)

 


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on Jan 10, 2020