26891848

Sejur Kusadasi UAI + Bonus excursie de 1 zi cu vas de croaziera!!

Pret : de la 389 euro/pers

 

Program:

Ziua 1Bucuresti-Kusadasi-Canakkale. Intalnire cu insotitorul de grup  plecare pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Canakkale . Cazare Canakkale hotel 3*.

Ziua 2Canakkale-Kusadasi.Se ajunge in Kusadasi. Cazare la hotelul LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5* UAI.

Ziua 3 – 7Kusadasi.Program liber pentru plaja, shopping sau puteti explora cateva din frumusetile Turciei participand la excursii optionale:
– excursie in insula Samos – La numai 2 km distanta de tarmul Turciei puteti  vizita aceasta superba insula greceasca ce face parte din grupul Sporadelor. Considerata in mitologia greaca drept Casa zeitei Hera, Samos pastreaza inca o bogata mostenire a culturii antice. Tot aici s-a nascut si Pithagora.  Se spune ca cele mai vechi situri arheologice de pe insula sunt mai batrane cu 100 de ani decat cele din Atena.
– Picnic pe vapor(plimbare cu vaporasul pe Marea Egee) Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor, iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a le descoperi in toata splendoarea lor. Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de yahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera acostand aici in fiecare an.
– Excursie la cetatile antice Milet -Didymos-Priene: Milet, orasul natal al lui Thales, celebrul matematician grec, Didymos unde se poate admira sanctuarul lui Apollo si Priene, vestita pentru templul Atenei.
– Excursie la Aphrodisias  – cetate antica foarte bine conservata, unde se poate admira Tetrapylon-ul – vestita poarta a orasului pe 4 stalpi, remarcabil pastrata.
– Parcul acvatic Adaland – unul dintre cele mai mari din Europa. Situate in inima naturii, parcurile de apa satisfac cele mai exigente preferinte. O zi petrecuta in cadrul parcului va da sansa de a imbina o zi de plaja cu una de distractie. Ideal pentru familiile cu copii si nu numai.
– Petreceti turceste– Puteti petrece o seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi- Kervansaray. Veti lua parte la momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare turcesti, energici dansatori cazaci si vestitele dansatoare din buric.

Ziua 8Kusadasi-Bucuresti . Mic dejun.Plecare spre ţară. Popas în Edirne unde se vizitează Moscheea Selimye. Sosire în funcţie de formalităţile vamale.

Servicii incluse:

-Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;

-1 noapte cu mic dejun hotel ANZAC 3* Canakkale;

-6 nopti cu UAI in Kusadasi LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*  ;

!!! BONUS :  excursie cu barca de 1 zi ( 09.00-16.30 se asigura transfer de la hotel in port si masa pe ambarcatiune );

-Insotitor de grup;

-Asistenta turistica pe perioada sejurului;

Nu sunt incluse:

-Bilet Ferry-boat 10 €/pers ;

-Taxele de intrare la obiectivele turistice ;

-Programe optionale in Kusadasi  ;

-Asigurare medicala de calatorie ;

-Asigurare storno;

Pretul e calculat pentru un grup de min 35 pers .


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Feb 17, 2016