turcia-4130[1]

Revelion Turcia Kusadasi

29.12.2018- 04.01.2019

 

Ziua 1 / 29.12.2018: BUCUREȘTI – CANAKKALE

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30, plecare ora 06:00 pe traseul București – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne – Eceabat – Canakkale. Seara cazare în Canakkale la Hotel 3*. Timp liber pentru cumpărături sau plimbare prin oraș, unul dintre cele mai ieftine orașe din Turcia.

 

Ziua 2 / 30.12.2018: CANAKKALE – BERGAMA – TROIA – KUSADASI

Dimineața, după micul dejun, ne continuăm itinerariul spre Kusadasi. În drum, vom vizita Cetatea Pergamon, locul unde a fost inventat pergamentul. Pergam este citat și în cartea Apocalipsei, spunându-se despre aceasta că este una dintre cele șapte biserici din Asia. În prezent, siturile arheologice principale ale anticului Pergam se regăsesc în partea de Nord și de Vest a orașului modern Bergama. Mai departe, traseul continuă spre Troia – povestea războiului troian fiind una din cele mai faimoase din istorie, iar legenda Elenei din Troia încântă de peste 3.000 de ani. Drumul continuă spre Kusadasi, unde vom ajunge spre seara. Cazare la hotelul 3*, Kusadasi.

 

Ziua 3 / 31.12.2018: KUSADASI – EFES & CASA FECIOAREI MARIA (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru odihnă /shopping în Kusadasi, sau, opțional excursie la Efes – unul dintre cele mai faimoase orașe ale Antichității și Casa Fecioarei Maria – locul în care Fecioara Maria și-a petrecut ultimii ani din viață. După-amiază ne întoarcem în Kusadasi unde ne pregătim pentru petrecerea de Revelion.

Cina festivă de Revelion este inclusă și se va desfășura la restaurantul hotelului. Hotel 3* – Kusadasi.

 

Ziua 4 / 01.01.2019: KUSADASI – timp liber

Mic dejun. Timp liber pentru a profita de facilitățile hotelului: piscină interioară, saună, baie turcească (hammam), centru de fitness, masaj, centru de înfrumusețare dotat cu echipamente moderne. Cazare și masă la Hotel 3* – Kusadasi.

 

Ziua 5 / 02.01.2019: KUSADASI – ISTANBUL

Mic dejun. Plecare spre Istanbul, urmând traseul Izmir – Bursa. Seara târziu – sosire în Istanbul, tur de oraș “by night” cu autocarul și cazare la Hotel 3*/similar.

 

Ziua 6 / 03.01.2019: ISTANBUL

Mic dejun. Program liber pentru shopping sau vă propunem un tur pietonal pentru a admira “comorile Istanbulului”: Agia Sofia (în funcție de programul de vizită), vechea biserică creștin ortodoxă ce a fost transformată în moschee, ne va întâmpină acum cu un muzeu în toată regula, la Moscheea Albastră (construită de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) – cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea în fața una dintre cele mai faimoase atracții ale Turciei. În apropierea acestora ne așteaptă și Palatul Topkapi, palat ce a găzduit toți sultanii otomani vreme de 4 secole, precum și Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate. Seara cazare în Istanbul, la Hotel 3*/similar.

 

 Ziua 7 / 04.01.2019: ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI

După micul dejun plecăm spre București. În drumul către țară vom trece prin orașul Edirne, fosta capitală a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscută că și moscheea celor 999 de ferestre datorită arhitecturii unice a cupolei, dar și a tunelelor subterane ce leagă moscheea de fosta Academie Militară, tunele ce acum adăpostesc numeroase magazine în care veți găși produse tradiționale turcești, prilej și pentru achiziționarea ultimelor suveniruri. Sosire în București în jurul orei 24.00, în funcție de trafic si formalități vamale.

 

TARIF:  337 EURO/pers.

PRETUL INCLUDE:

– Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;

– 1 noapte cazare cu mic dejun în Canakkale – Hotel 3*;

– 3 nopți cazare cu Demipensiune în Kusadasi hotel 3*

– Cina festivă de Revelion;

– 2 nopți cazare cu mic dejun în Istanbul – Hotel 3*;

– Tur by night (cu autocarul) și pietonal în Istanbul;

– Însoțitor de grup.

 

 

PRETUL NU INCLUDE:

– Asigurarea medicală;

– Asigurare Travel (medicala+storno);

– Intrările la obiectivele turistice și serviciile de ghizi locali;

– Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice;


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Nov 21, 2018