REVELION  LA POALELE OLIMPULUI
29 DEC 2017 – 2 IAN 2018

30 euro / pers – REDUCERE EARLY BOOKING 

Ziua 1 – 29 Dec   Plecare din Bucureşti , la ora 05.00,pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promahonas – Salonic – Paralia Katerini. Sosire la Paralia, în cursul serii, cazare în Paralia Katerini.

Ziua 2 – 30 Dec    Mic dejun. Excursie opţională la Olimp, „lăcaşul zeilor”. Ne îndreptăm către Litichoro, un orăşel pitoresc de la poalele Muntelui Olimp, spre Biserica Sf. Dionisos, după aceea, până la refugiul Stavros, de unde putem admira o minunată panoramă a regiunii Pieria. Cazare în Paralia.

Ziua 3 – 31 Dec   Mic dejun. Zi liberă la dispoziţia turiştilor.  La multi ani  2018!!! – petrecere de Revelion

Ziua 4  – 01 Ian  Mic dejun. Optional : Excursie la Complexul Monahal Meteora. Se vizitează două mănăstiri ortodoxe, situate într-un miracol geologic, de o frumuseţe impresionantă. În drum spre Meteora, vom face o scurtă oprire la un atelier de icoane, unde veti asista la o demonstraţie de tehnică a pictării icoanelor. La întoarcere spre Paralia, ne oprim în Valea Tembi pentru a vizita biserica Sfânta Parascheva, loc binecuvântat pentru reculegere şi pentru a lua apă de la Izvorul Afroditei. Întoarcerea în staţiune în cursul serii. Cazare.

Ziua 5 – 02 Ian   Mic dejun. Plecare către Salonic – tur panoramic al oraşului cu oprire la Biserica Sf.Dumitru. Vom admira zidurile cetăţii, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Biserica Sf. Sofia, portul şi faleza şi nu în ultimul rând, Turnul Alb, simbolul oraşului. Deplasare către România. Sosire în Bucureşti, în cursul serii, în funcţie de trafic şi de formalităţile vamale.

239 euro/pers

PRETUL E CALCULAT PENTRU UN GRUP DE 30 PLATITORI.

 Servicii incluse:

  • Transport cu autocar clasificat ;
  • 4 nopţi cazare cu mic dejun Paralia Katerini hotel Poseidon ;
  • Cina Festiva de Revelion;
  • Însoţitor de grup pe toată durata deplasării;
  • Asistenţă turistică pe tot parcursul excursiei.

Tariful nu include:

  • Excursiile opţionale şi intrările la obiectivele turistice;
  • Orice alte servicii care nu sunt menţionate ca fiind incluse în program;

FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.