212

PELERINAJ GRECIA

Plecari: 15.05; 19.06; 10.07; 19.08; 25.09

 Ziua 01:  Ora 06:30 plecare din fata Restaurantului Cina pe traseul: Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Sofia –Salonic (unde se vizitează centrul istoric, Catedrala Sf. Dimitrie, unde se află moaştele Sf. Dimitrie  Izvoratorul de Mir şi cele ale Sf. Anisia, Biserica Sf. Sofia – unde se aflămoaştele Sf. Vasile cel Nou – şi Catedrala Mitropolitană – care adăposteşte moaştele Sf. Grigorie Palama) – Paralia Katerini. Cazare la  hotel de 3 stele in Paralia Katerini.

Ziua 02:  Mic dejun. Ora 07:30 plecare către Meteora, cu o scurtă oprire la un atelier de icoane bizantine. Vizitarea a două mănăstiri din cadrul Complexului Monahal Meteora. Masa de prânz – opţional (cost 8 – 10 euro). Continuarea traseului către Igoumenitsa. Traversarea cu ferry-boat-ul şi cazare în Corfu, la hotel de 3 stele.

Ziua 03: Mic dejun. Ora 09:30 se viziteaza Catedrala care adăposteşte moaştele Sf. Spiridon şi Catedrala  care adăposteşte moaştele Sf. Împărătese Teodora. Program liber. Opţional, excursie la Mănăstirea Pantocrator (situată pe cel mai înalt vârf de munte din Corfu), Mănăstirea Paliokstritsa – unde se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Mănăstirea Sf. Paraschevi si Palatul Împărătesei Elisabeta (Sissi).  Întoarcere la hotel.

Ziua 04: Ora 07:30, traversare până la Igoumenitsa şi continuarea traseului către Patras. Pe traseu se face o oprire in Arta pentru a vedea biserica Panagia Parigoritissa. In Patra se viziteaza Catedrala care adăposteşte moaştele Sf. Andrei. Plecare catre portul Killini. Traversare in Zakynthos. Vizita la Catedrala Sf. Dionisie de Zakynthos. Cazare la hotel .

Ziua 05: Dupa micul dejun se viziteaza Manastirea Anafonitria. Traversare in portul Killini si continuarea drumului catre Atena. Se va face o scurta oprire la canalul Corint şi cazare în Atena.

Ziua 06:  Mic dejun. Ora 07:00 plecare spre portul Pireu de unde se traverseaza spre Insula Eghina. Vizită la Mănăstirea Sf. Nectarie. Retur în Atena. Turul oraşului cu autocarul. Vizită la Mănăstirea Sf. Efrem cel Nou. Cazare pe Insula Evia – Chalkida.

Ziua 07:  Mic dejun. Plecare către Biserica Sf. Ioan Rusul şi participarea la Sf. Liturghie. Vizită la  Mănăstirea Sf. Cuvios David.  Îmbarcare pe ferry-boat. Scurtă oprire la Mănăstirea Kato Xenia – care adăposteşte o parte din Brâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia.

Ziua 08:  Mic dejun la ora 7.00. Plecare către România, cu vizite la Mănăstirea Sf. Dionisie şi la Mănăstirea Efrem Sirul. Sosire în Bucureşti, în funcţie de conditiile de drum.

 

PRET: 1510 LEI/persoana (grup minim 40 persoane)

           1580 LEI/persoana (grup minim 35 persoane)

1715 LEI/persoana (grup minim 30 persoane)

 

 

Preţul include:
·    Transportul cu autocarul clasificat 2/3 stele;
·    Şapte nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*;
·    Insoţitor de grup român, pe toată durata pelerinajului;
·    Transportul cu ferry-boat-ul pe insulele Corfu, Zakynthos, Aegina şi Evia.

Nu sunt incluse:
·    Intrările la obiectivele turistice şi ghizii pentru acestea;
·    Asigurarea medicală.

Acte necesare:
·     Carte de identitate sau paşaport valabil, mai exact la momentul intrării în ţară, trebuie ca perioada până la data de expirare să fie mai mare de şase luni.


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.



About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Mar 15, 2017