212

PELERINAJ GRECIA

Plecari: 21.05; 28.06; 28.08; 30.09

 Ziua 01:  Ora 06:30 plecare din fata Restaurantului Cina pe traseul: Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Sofia –Salonic (unde se vizitează centrul istoric, Catedrala Sf. Dimitrie, unde se află moaştele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir şi cele ale Sf. Anisia, Biserica Sf. Sofia – unde se aflămoaştele Sf. Vasile cel Nou – şi Catedrala Mitropolitană – care adăposteşte moaştele Sf. Grigorie Palama) – Paralia Katerini. Cazare la  hotel de 3 stele in Paralia Katerini.

Ziua 02:  Mic dejun. Ora 07:30 plecare către Meteora, cu o scurtă oprire la un atelier de icoane bizantine. Vizitarea a două mănăstiri din cadrul Complexului Monahal Meteora. Masa de prânz – opţional (cost 8 – 10 euro). Continuarea traseului către Igoumenitsa. Traversarea cu ferry-boat-ul şi cazare în Corfu, la hotel de 3 stele.

Ziua 03: Mic dejun. Ora 09:30 se viziteaza Catedrala care adăposteşte moaştele Sf. Spiridon şi Catedrala  care adăposteşte moaştele Sf. Împărătese Teodora. Program liber. Opţional, excursie la Mănăstirea Pantocrator (situată pe cel mai înalt vârf de munte din Corfu), Mănăstirea Paliokstritsa – unde se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Mănăstirea Sf. Paraschevi si Palatul Împărătesei Elisabeta (Sissi).  Întoarcere la hotel.

Ziua 04: Ora 07:30, traversare până la Igoumenitsa şi continuarea traseului către Patras. Vizită la Catedrala care adăposteşte moaştele Sf. Andrei. Vizită la Mănăstirea Sf. Patapie (dacă timpul permite), oprire la canalul Corint şi cazare în Atena.

Ziua 05:  Mic dejun. Ora 07:00 plecare spre portul Pireu de unde se traverseaza spre Insula Eghina. Vizită la Mănăstirea Sf. Nectarie. Retur în Atena. Turul oraşului cu autocarul. Vizită la Mănăstirea Sf. Efrem cel Nou. Cazare pe Insula Evia – Chalkida.

Ziua 06:  Mic dejun. Plecare către Biserica Sf. Ioan Rusul şi participarea la Sf. Liturghie. Vizită la  Mănăstirea Sf. Cuvios David.  Îmbarcare pe ferry-boat. Scurtă oprire la Mănăstirea Kato Xenia – care adăposteşte o parte dinBrâul Maicii Domnului. Cazare în Paralia.

Ziua 07:  Mic dejun la ora 7.00. Plecare către România, cu vizite la Mănăstirea Sf. Dionisie şi la Mănăstirea Efrem Sirul. Sosire în Bucureşti, în funcţie de conditiile de drum.

 

PRET: 1340 LEI/persoana (grup minim 40 persoane)

           1465 LEI/persoana (grup minim 35 persoane)

 

Pentru un grup de 30 persoane, se va plăti o diferenţă de 30 euro/persoană.

Preţul include:
·    Transportul cu autocarul clasificat 2/3 stele;
·    Şase nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*;
·    Insoţitor de grup român, pe toată durata pelerinajului;
·    Transportul cu ferry-boat-ul pe insulele Corfu, Aegina şi Evia.

Nu sunt incluse:
·    Intrările la obiectivele turistice şi ghizii pentru acestea;
·    Asigurarea medicală.

Acte necesare:
·     Carte de identitate sau paşaport valabil, mai exact la momentul intrării în ţară, trebuie ca perioada până la data de expirare să fie mai mare de şase luni.


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Mar 15, 2017