clip_image002

PE URMELE PARINTELUI ARSENIE BOCA “SFANTUL ARDEALULUI“

Ziua 1:

Plecare din Bucureşti spre mănăstirea Sinaia.Vizită mănăstirea Sinaia, ctitorie a spatarului Mihai Cantacuzino, construita in stil brancovenesc, in a carei curte se afla cavoul lui Tache Ionescu, prim- ministru in perioada primului razboi mondial.

Plecam spre Brasov unde vizitam biserica Sf Nicolae din Scheii Brasovului care adaposteste prima scoala romaneasca. Sosire Brasov, tur oras.
Plecare spre Mănăstirea Sâmbata de Sus . Vizită mănăstirea Sâmbata de Sus.Aflata pe valea raului Sambata, la poalele Muntilor Fagaras,este renumita ca loc de reculegere, mangaiere si intarire sufleteasca pentru credinciosii si vizitatorii ce se roaga ori poposesc  in acest locas sfant. Cazare la Hunedoara/Deva

Ziua 2

Plecare spre mănăstirea Prislop.Vizită mănăstirea Prislop, unul dintre cele mai importante asezaminte religioase din Transilvania, care adaposteste mormantul Preacuviosului nostru Parinte Arsenie Boca si pestera Sfantului Ioan de la Prislop. Vizita Manastirea Lainici, asezamant de calugari pe frumosul Defileu al Jiului, unde se afla Icoana Maicii    Domnului “ Grabnica Ascultatoare” , icoana facatoare de minuni unicat adusa din Sfantul Munte Athos.

Vizita Manastirea Hurezi, “ cel mai frumos si mai rafinat exemplar de arhitectura romaneasca” , inaltata de Constantin Brancoveanu in 1693.

Plecare spre Bucuresti

Servicii incluse:

Transport cu autocar conform normelor europene

O noapte  cazare cu mic dejun/ cameră dublă/Hunedoara sau Deva

Însoțitor de grup


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Jun 22, 2015