Floating-Hotel-St-Constantin-1

Paste Delta Dunarii – Sulina / Hotel Sf. Constantin – 3 nopti

 CROAZIERA DE VIS PRIN MOZAICUL DE LACURI DIN DELTA DUNARII

Tulcea – Mila 23 – Crisan – Sulina – Bodaproste-Lacul Ligheanca- Trei Iezere-Tulcea

17-20 aprilie 2020

 Pentru cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Domnului, Hotelul Plutitor Carpatia Sf. Constantin vă așteaptă să primiți Lumina Învierii acolo unde Dunărea îmbrăţişează Marea Neagră!

 

Ziua I – Vineri 17.04.2020

 Ne îmbarcăm la Pontonul Carpatia Tour din Tulcea și pornim în croazieră  către Sulina, Capitala prinţilor, prinţeselor şi piraţilor de altădată şi cel mai estic oraş de pe harta UE.

Pe parcursul croazierei, vom străbate unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunarii) și anume: Canal 36 – Gârla Sireasa – Gârla Șontea – Lacul Nebunul – Lacul Fortuna – Mila 23 – Dunărea Veche –  Crișan – Sulina.

Pe drum, vom servi aperitive, vin fiert/bere și sucuri şi vom trece prin locuri de o frumuseţe uimitoare, cu peisaje ca la începuturile lumii!
… Şi iată-ne ajunşi la destinaţia de vis: Hotelul plutitor Carpatia Sf. Constantin, aflat la kilometrul 0 al oraşului Sulina (pe faleză, central), un loc primitor şi elegant, de pe terasa caruia veţi admira privelişti ce taie răsuflarea oricărui privitor! Aici, personalul ospitalier vă va întâmpina cu șampanie și produse specifice zonei. Urmează prezentarea programului și a opțiunilor de petrecere a timpului liber.

Este momentul pentru primirea camerelor. Toate sunt dotate cu aer condiționat/căldură, televizor, baie proprie, wi fi gratuit şi terasă. Puteţi opta pentru o cameră dublă sau pentru un apartament (family room).

Seara  avem pregatită o cină cu meniu pescăresc sau la alegere, variante de preparate din carne de pui, porc etc. și desert.

Salonul unde veţi lua masa are o capacitate de 50 de persoane şi este dotat cu televizor LCD, DVD, laptop, cu acces la internet, imprimantă,WI‑FI gratuit şi sistem de ventilație climatronic. La bar, veţi găsi o diversitate de băuturi răcoritoare şi alcoolice pe care le puteţi savura în interiorul restaurantului, pe terasa acoperită, de aproximativ 60 m² cu o capacitate de 30 de persoane sau pe terasa deschisă, prevăzută cu şezlonuguri.

Seara o puteţi petrece pe terasa Hotelului plutitor Carpatia, admirând splendidul apus sau plimbându-vă pe faleza Sulinei unde veţi descoperi mixul fermecător dintre casele vechi lipoveneşti şi noile clădiri care dau portului un aer turistic modern.

Ziua II –Sâmbătă 18.04.2020

                 Vă puteţi trezi devreme pentru a savura cafeaua şi pentru a admira  spectacolul deltei dimineaţa de pe terasa hotelului, în aşteptarea micului dejun.

 

Opţional, după servirea micului dejun, putem opta pentru o excursie la Pădurea Letea – safari, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, un loc unic în lume şi un tărâm de legendă! Aici, veţi avea parte de o experiență unică: într-o zonă temperată veţi găsi o pădure subtropicală, întrețesută cu liane. Stejarii masivi, vechi de 4-700 ani, cu ramuri răsucite, vă vor trimite cu gândul la arborii fermecaţi din basmele ilustrate ale copilăriei. Însă dacă înaintăm în pădure putem vedea dune de nisip.

Excursia se poate încheia cu spectacolul cailor sălbatici, prezențe exotice, pitorești și pline de personalitate, iar coloana sonoră va fi asigurată de cele peste 150 de specii de păsări.

În jurul orelor 15:30, ne întoarcem la hotel și putem vizita orașul Sulina pentru a descoperi câteva dintre minunățiile acestuia. În urmă cu două secole, Sulina era cel mai important port de pe coasta de vest a Mării Negre, iar din 1870 a fost primul Porto Franco (port liber) al României. Legendele care s-au păstrat peste sute de ani vorbesc despre prinţese, prinţi şi piraţi, avându-şi somnul de veci în cimitirul din Sulina – adevărat obiectiv turistic. Printre principalele atracţii se numără: Faleza Dunării, Farul Vechi, Palatul Comisiei Europene a Dunării, Biserica Sf. Alexandru și Sf. Nicolae, Cimitirul şi plaja sălbatică.

Seara ne pregătim să celebrăm Învierea Domnului.

Cei care doresc să participe la Slujba de Înviere pot merge la Catedrala Sf. Alexandru și Sf. Nicolae, lăcaş de cult şi totodată monument istoric şi de arhitectură, edificiul se numără printre principalele obiective turistice din Sulina. Aici puteţi vedea Icoana Fecioarei Maria cu fața acoperită, care este unicat în Europa.

După Slujba de Înviere vă așteptăm cu ouă roșii și cozonac.

 

Ziua III – Duminică 19.04.2020

Hristos a înviat, oaspeţi dragi! În această zi vă răsfăţăm cu un Sunday Brunch  în stil pescăresc! Servirea micului dejun se va prelungi până la ora 12:00. În continuare, timp liber pentru: jocuri şi relaxare pe terasa Hotelului plutitor Carpatia, pescuit, excursii cu barca, plimbări pe faleză, o vizită la plaja din Sulina sau la principalele obiective turistice la care nu aţi reuşit să ajungeţi în ziua anterioară.

O altă opţiune de luat în calcul este excursia safari până la Sf. Gheorghe, acolo unde veţi pune piciorul pe plaja cu cel mai fin nisip din România. O singură jumătate de oră petrecută în acest loc este de ajuns să vă încarce bateriile pentru tot restul anului! Nu este nevoie de concentrare. Trebuie doar să priviţi în jur!

Opțional, prânz pescăresc.

Seara vom avea pregatită o cină  în cadrul restaurantului din hotel. Meniul, pe lângă preparatele pescărești, conține: frintură de miel, drob de miel, ouă roșii, cozonac.

In jurul orelor 21:00, optional ne putem continua seara cu o petrecere de neuitat la clubul exotic de pe plajă unde vom fi întâmpinați cu un cocktail pentru ca, mai apoi, să dansăm în jurul focului de tabără.

Ziua IV Luni – 20.04.2020

Mic dejun.La ora 9:00, ne luăm la revedere de la minunatul oraş Sulina şi ne urcăm pe vaporul de croazieră, deplasându-ne pe traseul turistic Sulina-Dunarea Veche-Mila 8,5-poligonul de demagnetizare al Marinei Militare, tangentam lacurile Bodaproste-Lacul Ligheanca- Trei Iezere – aceste lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetaţie submersă bogată in brădiş dar şi nuferi albi din loc în loc. În această zonă avem toate şansele să întâlnim lebede, cormorani şi egrete)-Canalul Ceamurlia-Crisan-Canal Sulina-Tulcea. Durata croazierei 6-7 ore.

Preț: 830 lei /pers

 

Pretul include:

– CroazieraTulcea-Sulina și retur ;

– 3 nopți de cazare cu  demipensiune;

– primire cu șampanie și produse specifice zonei;

– Cină traditionala de Paște;

– Sunday Brunch în stil pescăresc;

 

 

Opțional: Prânz -55 lei/pers.

Reduceri:

– copiii 0-7 ani au gratuitate cazare în aceeași cameră cu părinții;

– copiii 7- 12 ani au reducere 50% cazare în cameră cu părinții;

Copiii/ adult peste 12 ani plătesc tariful întreg.

 

Excursii opționale:

– Excursie la vărsarea Dunării în Marea Neagră – 50 lei/pers. (minim 5 pers.)

-Pădurea Letea-safari, 5h – 90 lei/pers. (minim 5 pers.)

– Safari Sf. Gheorghe – 600 lei/masină (minim 8 pers.)

 

*La cerere, se poate asigura transfer București – Tulcea – București, la preţul de 150 lei/persoană(minim 7 pers).


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on Jan 12, 2020