turcia-4130[1]

Minivacanta la Istanbul

11-15.09.2020

 

Ziua 1 : BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu conducatorul de grup la ora 19.00 , plecare spre Istanbul.

Ziua 2 : ISTANBUL – tur de oras

Sosire in Istanbul, cazare  Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra – construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia;Biserica Sfanta Sofia – cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453 (inchis luni);Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu  monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica).

Ziua 3 : ISTANBUL – Palatul Dolmabahce si croaziera pe Bosfor (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce – ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Se traverseaza apoi podul care leaga partea europeana de cea asiatica a Istanbulului. Dupa-amiaza, optional, croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia.

Ziua 4 : ISTANBUL – Palatul Topkapi  si Moschea Suleymaniye (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (secolul al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor (inchis marti). In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construita de catre Suleyman Magnificul, intre anii 1550-1589. Optional, seara turceasca cu cina si spectacol traditional.

Ziua 5 : ISTANBUL – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. Plecare spre Bucuresti

 

Pret/persoana: 185 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 95 euro

 

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

 

Pretul include:

-transport autocar clasificat;

-3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* ;

-insotitor roman de grup.

 

 

Pretul nu include :

-intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

– ghid local

-bacsisuri (obligatorii in Turcia): 15 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;

-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata).


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on Jan 02, 2020