GRECIA-circuit-8-zile-autocar5

GRECIA 8 zile circuit autocar

Plecari:  5.04-Paste, 29.04-de 1 Mai, 27.05-Rusalii, 26.08, 9.09.

GRECIA 8 zile, autocar

GRECIA (ATENA, SALONIC, METEORA, DELFI, CAP SUNION
Muntele ATHOS, PELOPONEZ: Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint)
Bulgaria (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo) 8 zile

ZIUA 1–duminica (de Paste–joi), ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Parcarea din fata restaurantului Cina, Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min. in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Grecia. Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis, croaziera la Muntele ATHOS. Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.
Cazare in Kalambaka (de Paste in Katerini).

ZIUA 3 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza una din manastirile suspendate, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile – “Lupta dintre greci si persi. Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional (100 € – se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee, cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena. Cazare in Atena.

ZIUA 5 (mic dejun). Turul Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. EXCURSIE LA CAP SUNION (Templul lui Poseidon). TIMP LIBER IN ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee.

Optional (45€ – se achita in Grecia), deplasare cu autocarul – ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA – la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.

ZIUA 6 (mic dejun). Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint – lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS – teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene).
Cazare in Atena.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Sidirokastro).

ZIUA 8 – duminica (de Paste – Joi), mic dejun. Plecare din Grecia. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale,etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Parcarea din fata restaurantului Cina.

PRET: 325 €

(include excursiile la Cap Sunion si Peloponez, croaziera la Muntele Athos si excursiile la : Sofia, Manastirea Rila, Veliko Trnovo).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii 1,02). Supliment single 140 €.

La inscriere se achita minim 150 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar de minim 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
  • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

PRETUL NU INCLUDE:

  • Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor plati diferenta de single.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport valabile la data intoarcerii in Romania.


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on Aug 11, 2017