Afis Bradetu_bun_A4

Expozitie de pictura si sculptura cu tematica dacica

3 NOPTI/4 ZILE REZERVATIA NATURALA VALSAN

Ziua 1- Joi 31.10.2019

Ora 6:30 plecare din Bucuresti catre Targoviste unde vom face o scurta oprire la Manastirea Dealu (Manastirea Dealu se numara printre cele mai remarcante edificii arhitectonice din tara noastra. continuam traseul catre Curtea Domneasca Targoviste (reprezinta unul din cele mai importante ansambluri de arhitectura din Tara Romaneasca, si are o mare valoare istorica si artistica, apoi mergem catre Cetatuia unde vom vizita  Manastirea Negru Voda (Mănăstirea Cetăţuia Negru-Vodă seamănă cu Schitul Meteora din Grecia şi este considerată cea mai aspră sihăstrie românească), dupa vizitarea manastirii ne continuam calatoria catre  Manastirea Namaiesti(În biserica Mănăstirii Nămăieşti se află una din cele mai vechi icoane  nu numai din România ci din întreaga creştinătate), continuam traseul catre Corbii de Piatra unde vom vizita Manastirea Corbii de Piatra (cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult construit direct în stâncă, un loc special menţionat în mai toate ghidurile turistice, asta şi pentru că aici este şi cel mai vechi ansamblu de pictură din România), dupa vizitarea Manastirii ne indreptam catre  Bradetu. Cazare la Pensiunea Ciprian 4*. Servirea cinei.

   Ziua 2 – Vineri 01.11.2019

Mic dejun. Participare la Expozitia de pictura si sculptura cu tema dacica, unde vom putea admira Arta Sacra si Simbolistica Pelasgo Geto-Dacica.

Optional se poate organiza excursie la Salina  Ocnele Mari (Datorită apelelor clorosodice și iodurate, secondate de nămolul sapropelic (formate deasupra masivului) ce reprezintă o sursă de sănătate prin proprietățile lor terapeutice, pe la 1812, s-au deschis primele stabilimente de tratament folosind apa sărată dintr-o fostă gură de ocnă Balta Roșie adâncă de 120 m. În prezent, stațiunea continuă să funcționeze în sezonul călduros. Parcul turistic al Salinei Ocnele Mari are o biserica, un muzeu, restaurant, magazine de suveniruri, baruri, un teren de fotbal, de baschet, de tenis, masa de biliard, locuri de joaca pentru copii.

Dupa vizita pornim catre Cozia unde vom vizita Manastirea  Cozia (cunoscuta la început sub numele de „Mânăstirea Nucet”, abia mai târziu primind numele de „Mânăstirea Cozia”, după muntele din vecinătate), intoarcere catre Bradet.

Ziua 3 – Sambata 02.11.2019

Mic dejun.

Vom putea participa si azi la Expozitia de pictura si sculptura cu tema dacica, unde vom putea admira Arta Sacra si Simbolistica Pelasgo Geto-Dacica.

Optional se pot organiza excursii 4X4 cu  vizita Barajului Valsan (Plimbare in natura), Muzeul Satului din Gales, Biserica din Bradetu.

 

Ziua 4 – Duminica 03.11.2019

Mic dejun. Dupa servirea micului dejun ne urcam in autocar si pornim catre Bucuresti pe traseul Bradetu-Curtea de Arges unde vom face o scurta oprire la Manastirea Curtea de Arges(“Legenda Mesterului Manole” de care este legat numele manastirii Curtea de Arges spune ca domnitorul tocmise pe cei mai mari mesteri pentru a ridica lacasul de cult. Dar, ceea ce ei construiau ziua, se darama noaptea), Sosire in Bucuresti in cursul după-amiezii.

Pret: 450 lei/pers.

 

Tariful include:

– Transport cu autocarul Bucuresti-Bradetu si retur;

– 3 nopti de cazare cu mic dejun ;

Participare la Expozitia de pictura si sculptura cu tema dacica

 

*Nota: Pe perioada evenimentului asiguram transportul din Bucuresti spre Bradetu cu plecare la ora 9:00 din zona Gara de Nord –coloane si retur ora 18:00

Pret-50 lei/pers./sens.


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on Oct 15, 2019