p17

Excursie de 2 zile in Bradetu

Plecare la cerere

 

Ziua 1
Ora 8:00 plecare din Bucuresti catre Targoviste unde vom face o scurta oprire la Manastirea Dealu(Manastirea Dealu se numara printre cele mai remarcante edificii arhitectonice din tara noastra. Inaltata intr-o perioada de mare inflorire artistica (secolul al XVI-lea), biserica reflecta atat din punct de vedere structural cat si sub aspectul plasticii decorative, aportul creator adus de mesterii autohtoni la promovarea arhitecturii romanesti), continuam traseul catre Cetatuia unde vom vizita  Manastirea Negru Voda(Mănăstirea Cetăţuia Negru-Vodă seamănă cu Schitul Meteora din Grecia şi este considerată cea mai aspră sihăstrie românească), dupa vizitarea manastirii ne continuam calatoria catre Namaiesti unde vom vizita Manastirea Namaiesti(În biserica Mănăstirii Nămăieşti se află una din cele mai vechi icoane  nu numai din România ci din întreaga creştinătate si anume Icoana Maicii Domnului), continuam traseul catre Corbii de Piatara unde vom vizita Manastirea Corbii de Piatra(cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult construit direct în stâncă, un loc special menţionat în mai toate ghidurile turistice, asta şi pentru că aici este şi cel mai vechi ansamblu de pictură din România), dupa vizitarea Manastirii ne indreptam catre Bradetu. Cazare la Pensiunea Ciprian 4*.

Servirea cinei.

 

Ziua 2

Mic dejun.Dupa servirea micului dejun putem face optional excursii montane in zona cu masini 4X4 pana la Barajul Valsan

Pentru pranz vom avea pregatita o masa campeneasca cu produse specifice zonei.

Dupa terminarea pranzului ne urcam in autocar si pornim catre Bucuresti pe traseul Bradetu-Curtea de Arges unde vom face o scurta oprire la Manastirea Curtea de Arges(“Legenda Mesterului Manole” de care este legat numele manastirii Curtea de Arges spune ca domnitorul tocmise pe cei mai mari mesteri pentru a ridica lacasul de cult. Dar, ceea ce ei construiau ziua, se darama noaptea), Sosire in Bucuresti in cursul după-amiezii.

Pret:265 lei/persoana

Pret calculat pentru 40 de platitori

Tariful include:

-Transport cu autocarul Bucuresti-Bradetu si retur;

-1 noapte de cazare cu pensiune completa la Pensiunea Ciprian 4*;

-vizitele incluse in program.

 

Nu sunt incluse:

-excursiile optionale;

-cheltuielile personale

 

 

 


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on May 02, 2019