ciprian

Excursie de 1 zi Valea Valsanului-Bradetu-Expozitie de pictura

 

Excursie de 1 zi Valea Valsanului-Bradetu-Expozitie de pictura

Perioada evenimentului: 31.10-03.11.2019

 

La ora 8:00 pornim catre Bradetu pe traseul Bucuresti-Pitesti cu oprire la Curtea de Arges unde vom face o scurta oprire la Manastirea Curtea de Arges(Biserica Manastirii Curtea de Arges ctitorita intre anii 1512 si 1517 de catre Neagoe Basarab este loc de legenda, de pelerinaj, centru cultural-istoric si necropola regala ce adaposteste mormintele lui Carol I si a Elizabetei, al lui Carol al II-lea si a l lui Ferdinand si Maria. “Legenda Mesterului Manole” de care este legat numele manastirii Curtea de Arges spune ca domnitorul tocmise pe cei mai mari mesteri pentru a ridica lacasul de cult. Dar, ceea ce ei construiau ziua, se darama noaptea).

Dupa vizitarea Manastirii ne urcam in autocar si pornim catre Pensiunea Ciprian 4* din Bradetul.

Vom participa la Expozitia cu vanzare de sculptura si pictura “Arta sacră și simbolistica pelasgo geto-dacic” din cadrul pensiunii Ciprian.

Dupa participarea la expozitie avem posibilitatea sa facem drumetii in Rezervatia Naturala Valea Valsanului.

In jurul orei 18:00 ne urcam in autocar si pornim pe acelasi traseu ca la sosire spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul serii.

Nota: copiii vor beneficia si de o masa calda la pranz.

Pret:100 lei/persoana

Pret calculat pentru 40 de platitori

 

Tariful include:

-Transport cu autocarul Bucuresti-Bradetu si retur;

-vizitele incluse in program.

 

 

Nu sunt incluse:

-excursiile optionale;

-cheltuielile personale

 

 

 

 

 

 


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on May 02, 2019