Locatie

HERCULANE – HOTEL AFRODITA 4*

No 2, Complexelor Street, Băile Herculane
(Average 0 of 0 Ratings)

Descriere:

Este o mare onoare să vă invităm la Hotel Afrodita din Băile Herculane și ne bucurăm că vă putem sta la dispoziție cu servicii dintre cele mai variate și de înaltă calitate.
Fie că vă doriți un sejur de relaxare, fie că alegeți să profitați de puterea binefăcătoare a apelor termale din Băile Herculane, Hotel Afrodita este tot ceea ce aveți nevoie.

48955508
Pe lângă serviciile de SPA și agrement (piscină interioară, sauna, jacuzzi și sală de fitness), Centrul MedSpa are o varietate de proceduri terapeutice puse la dispoziție de personal foarte bine pregătit.
Vacanță alături de familie, prieteni sau deplasări în interes de serviciu, reuniuni, traininguri, congrese sau programe de tip team building, pentru toate acestea oferim servicii de înaltă clasă într-un cadru extraordinar.

Hotelul Afrodita din Băile Herculane a fost redeschis în data de 08 iulie 2012 și vă întâmpină cu arhitectura lui deosebită, cu un design de excepție și finisaje la cele mai înalte standarde de calitate.

    

  Servicii cazare
Hotelul Afrodita din Băile Herculane dispune de 220 de camere cu vedere spre munte și spre oraș, distribuite pe 10 nivele. Pentru că vă cunoaștem nevoile și așteptările,  au fost înlocuire lifturile vechi cu cele de generație nouă, silențioase, rapide cu design modern, au fost modernizate sălile de conferință și restaurantul,baza de tratament, întreg hotelul fiind adus la un standard înalt pentru o vacanță perfectă.

72077701

 Servicii masa

Într-o atmosferă distinsă, puteți servi masa la unul din restaurantele hotelului renovate si modernizate la sfarsitul anului 2015:

 

Având restaurantul cu cea mai mare capacitate de locuri din zonă, la Hotel Afrodita din Băile Herculane puteți organiza evenimente de familie (nunți, botezuri, aniversări, banchete) și evenimente de firmă (reuniuni, training, congrese).

Terasa de vara Belvedere  deschisa in perioada sezonului estival200 de locuri divertismentul, muzica de calitate si preparatele rafinate   vor fi o surpriza placuta pentru oaspetii nostri.

72034871

 

Loc de joca pentru copii

  Pentru familiile cu copii, Hotel Afrodita pune la dispoziție, gratuit zona de joacă pentru aceștia, dotată cu jucării, cărți de colorat, unde aceștia se vor simții extraordinar, iar părinții vor putea profita de restul serviciilor oferite de hotel, fără grijă. Totodata ,pe terasa hotelului ,copiii se pot bucura vara de un spatiu amenajat special pentru ei, cu tobogane, leagane si diverse jocuri fiind antrenati de o echipa profesionista de animatori.

Zona de play & fun vă stă la dispoziție cu o gamă largă de jocuri: biliard, cărți. rummy, șah, table pentru a vă delecta alături de prieteni și familie.

48770512

    Centrul Welness & SPA vă oferă posibilitatea de a evada din stresul vieții moderne și de a intra într-o oază de calm și pace , unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră. Atmosfera, tratamentele și efectele curative ale naturii vă vor face să vă simțiți renăscut.

În întâmpinarea  nevoilor Dumneavoastră, noi vă oferim urmatoarele servicii :
– piscină interioară/exterioara
– cascadă pară;
– trei jacuzzi, echipate cu instalații de hidromasaj și masaj cu aer;
– saună finlandeză;sauna umeda
– bazin de imersie totală după sauna;
– masaj;
– șezlonguri cu hidromasaj în piscină;
– mini piscină pentru copii;
– zonă de relaxare prin cromomeloterapie;
-bazine cu apă termală sulfuroasă, baie cu sare de la Marea Moarta,baie cu Litiu,bai Kneipp,dusuri tropicale,etc.

Piscina și wellness-ul balnear stau la dispoziția clienților noștri pentru relaxare și dobândirea sănătății corpului prin excepționalele puteri tămăduitoare, curative și regenerative ale apelor termale. Oferim oaspeților noștri o atmosferă plină de relaxare și intimitate prin servicii profesioniste atât de tratament cât și de întreținere și înfrumusețare grație diversității foarte mari de servicii de relaxare si terapie.

Centrul de înfrumusețare Afrodita vă pune la dispoziție o gamă largă de tratamente faciale și corporale, cu un efect extraordinar și prețuri accesibile. Tot în această gamă intră diferitele tipuri de masaje (masaj cu roci vulcanice, masaj cu bețe de bambus, etc) și băile revitalizante, ce sunt un adevărat răsfăț pentru trup și minte.

0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

0

No Rating Yet

Based on Ratings from 0 People

Write a Review

No Travellers Word

Leave a Review

Nota: Pentru detalii despre alte facilitati sau oferte personalizate, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon.