Carpatia Tour Dacia Nemuritoare

CARPATIA TOUR, cu sediul in Bucuresti, a fost infiintata in anul 2000, este membra ANAT si detine Certificat de Management al Calitatii ISO 9001:2000 nr. C-0063 / 15.07.2011. CARPATIA TOUR a reusit in foarte scurt timp sa se impuna pe piata interna de turism si transport, folosind experienta unei echipe de profesionisti cu mare vechime in activitate, care a reusit sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate la preturi atractive. CARPATIA TOUR vine in intampinarea dumneavostra cu cel mai complex pachet de servicii de turism si transport. Experienta vasta in domeniu, corectitudinea si profesionalismul vorbesc in numele nostru. De aceea, toti cei care au ales serviciile noastre ne-au recomandat, dovada fiind numarul din ce in ce mai mare al clientilor fideli. Echipa CARPATIA TOUR considera ca reteta succesului de durata este: CALITATE inainte de cantitate, PROFESIONALISM, SERIOZITATE si, nu in ultimul rand, PROMPTITUDINE, motiv pentru care ne straduim permanent sa va oferim cele mai bune oferte de pe piata.Veti descoperi ca nu suntem o simpla agentie de turism, ci un adevarat prieten care se straduieste sa va ofere cele mai bune solutii. Pentru noi, sa fii PARTENERUL NOSTRU inseamna sa fii PRIETENUL NOSTRU pe viata!

Care sunt obiectivele principale ale agentiei? Activitati ale agentiilor de turism si asistenta turistica, iar ramura auxiliara o constituie transportul turistic efectuat cu autocare, microbuze si autoturisme proprii si inchiriate de la firme partenere. CARPATIA TOUR isi desfasoara activitatea la punctul de lucru din zona Obor (Soseaua Colentina Nr. 1, Bl 34BIS, parter, Sector 2, Bucuresti). CARPATIA TOUR a reusit in foarte scurt timp sa se impuna pe piata interna de turism si transport, folosind experienta unei echipe de profesionisti cu mare vechime in activitate, care a reusit sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate la preturi atractive. Cele mentionate au facut posibila organizarea si derularea unor actiuni la nivel national si international printre care mentionam: Sesiunea OSCE in anul 2000, intruniri si deplasari ale Statului Major General din Ministerul Apararii Nationale, Stagii de pregatire ale Centralei Nucleare Cernavoda, actiuni ale Federatiei Romane de Fotbal si ale unor cluburi sportive, Scoala Nationala de Sanatate Publica, actiuni ale Ministerului Afacerilor Externe printre care amintim: Summitul francofoniei de la Bucuresti din anul 2006; Sesiunea OSCE din anul 2007 si intalnirea NATO de la Bucuresti din anul 2008; actiuni ale Bancii Comerciale Romane in Bucuresti si in tara, excelentele rezultate fiind dovedite de scrisorile de multumire adresate de catre beneficiarii sus mentionati. Pentru acoperirea unei game cit mai variate de solicitari, care sa raspunda tuturor cerintelor individuale sau de grup, CARPATIA TOUR si a adoptat modul de organizare al agentiei de turism, astfel:

DEPARTAMENT EXTERN: • Rezervari la hotelurile din intreaga lume; • Calatorii in strainatate pentru grupuri organizate si turisti individuali in scop turistic sau de afaceri (propuse de agentie sau la cerere).

DEPARTAMENT INTERN: • Rezervari de locuri la hotelurile din Bucuresti si din tara pentru turistii romani si straini; • Rezervari de locuri in statiunile de odihna si tratament; • Organizare de intruniri, seminarii, conferinte, congrese, mese festive, cantonamente sportive, tabere scolare etc; • Emiterea de polite de asigurare medicala, raspundere civila si carte verde pentru autovehicule.

TRANSPORT: • Inchirieri de autocare, microbuze, autoturisme; • Transferuri de la/ la aeroport, hoteluri; • Bilete de calatorie pentru autocarele cursa de linie; • Rezervari si emiteri de bilete de avion pe orice destinatie.

In relatiile cu clientii traditionali sau cu cei ocazionali, CARPATIA TOUR foloseste sistemul consacrat de comenzi ferme si contracte economice, atat in plan intern cit si extern, decontarea prestatiilor efectuandu-se prompt, cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniu.