Croaziera in Delta Dunarii

Croaziera in Delta Dunarii

 

Hotel Plutitor  SF. CONSTANTIN 3*

5 ZILE/ 4 NOPȚI

TRASEU PROPUS: Plecare din București-Slobozia-Hârșova spre orașul Tulcea, ne îmbarcăm pe vaporul de croazieră Carpatia  navigând pe Braț Sulina– Partizani –Maliuc – Vulturu-Gorgova – Lebăda-Crișan – Mila marină 8- Oraș Sulina-navigat amonte  Canal Sulina- intrare pe Dunărea Veche braț nr.2-Canal Madgearu – Pădurea Letea-Canal Sulina-Sf. Gheorghe-Lacurile Roșu-Roșuleț-sosire în localitatea Murighiol.

ZIUA I :
Plecare Viena la ora 7:10. 
Sosire în București ora 9:45. După formalitățile vamale, în jurul orei 10:30. preluăm turiștii și facem transferul către Tulcea; Îmbarcăm oaspeții pe vaporul de croazieră Carpatia și îi informăm asupra desfășurării programului și a traseului turistic.

 Servirea prânzului în timpul desprinderii de la mal, moment care reprezintă începutul croazierei în Delta Dunării, cu plecare pe traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administraţia Rezervaţiei Delta Dunării), pe Braţul Tulcea până la intersecţia cu Canalul 36 (în cca. 10 minute de la plecare deja suntem în Delta Dunării), coborâm pe Canalul 36 şi apoi facem dreapta pe lacurile Gârla și Sireasa.

 Continuăm excursia pe Gârla Şontea, printre inundaţiile pline de păsări şi vegetaţie acvatică apoi ne îndreptăm către Localitatea  Mila 23,unde vom face o scurtă oprire pentru vizitarea satului.

 Cazare la hotelul Plutitor Sf. Constantin și servirea cinei.


 

 ZIUA II 

Servirea micului dejun.  Ne îmbarcăm pe bărcile rapide și navigăm în amonte, pe Brațul Sulina până la Mila marină 8 –Canal Madgearu-Pădurea Letea. Întoarcere în Sulina și servirea prânzului. Distanța de la localitatea Letea până la Pădurea Letea este de aproximativ 7-8 km, aceasta poate fi parcursă cu atelaje tractate de cai, tractor cu remorcă sau diverse alte mijloace de transport care se pot închiria din localitatea Letea. Vizităm apoi punctele de interes din Orașul Sulina. Oaspeții vor fi direcționați pentru vizitarea punctelor de interes din Orașul Sulina: Farul vechi(1869), Cimitirul Maritim, plaja sălbatică din Sulina.  Cazare la Hotelul Plutitor Sf. Constantin și servirea cinei.

ZIUA III 

Servirea micului dejun.  Ne îmbarcăm pe  vapor și pornim în amonte pe Canal Sulina-Localitatea Crișan-Dunărea Veche braț nr.1 unde vom vizita  salba de lacuri: Ligheanca, Văcaru, Trei Iezere, Rădăcinosul, lacuri pe care iubitorii de natură vor avea posibilitatea să admire o mare diversitate de peisaje și păsări. Întoarcere către Sulina. Servirea prânzului. Timp liber la dispoziția oaspeților.  Servirea cinei. Cazare Hotel Plutitor Sf. Constantin.

 

ZIUA V 

 Servirea micului dejun. Ne îmbarcăm pe vasul de croazieră și plecăm pe Brațul Sfântul Gheorghe, unde vom vizita lacurile Roșu-Roșuleț.  Sosire în Murighiol.  Transfer Murighiol-București- aeroport Henri Coandă.

PACHETUL CUPRINDE:
– 4 nopți de cazare Hotel Plutitor Sf. Constantin categoria 3***,
– Mic dejun, prânz, cină cu meniuri diversificate specifice zonei,
– Borș de pește făcut pe grind în mirificul peisaj al Deltei Dunării,
– Ceai, cafea espresso, apă plată,
– Taxe portuare,
– Taxe Căpitanie,
– Depozitarea peștelui în lăzi frigorifice,
– Concursuri de karaoke,
– Personal calificat care stă la dispoziția clienților (ospătar, bucătar, comandant,  mecanic, marinar),

-Excursie Letea,

-Excursie Sf. Gheorghe,

-Excursie Musura-Golful K,

-Excursie Mila 23 cu lacuri,

-Transport București-Tulcea și Murighiol-București.

 Preț sejur:475 EUR

*Oferta este valabilă pentru un grup de 20 persoane, în cazul în care numărul de persoane este mai mic prețul sejurului rămâne neschimbat.

**Prețul rămâne neschimbat datorită consumului mare de combustibil pentru remorcher și hotelul plutitor, fie că sejurul se efectuează cu o persoană la bord fie cu 20, consumurile sunt aceleași.

Pentru rezervarea perioadei este necesar acontarea sejurului prin plata unui avans.

Plata se va face în RON, la cursul EUR al BNR din data efectuării plății, respectiv avans și rest de plată.

 

    


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Editor / Edit

Follow editor
on Mar 02, 2018