Organizare evenimente : Solutii complete

Simpozioane / Congrese

Succesul organizarii unui congres/simpozion/conferinte consta in planificarea strategica, inceputa cu mult inaintea desfasurarii acestuia. Carpatia Tour Evenimente poate  identifica, proiecta si gestiona integral cele mai potrivite servicii necesare, permitand astfel clientului  sa se concentreze asupra rezultatelor.

Structura serviciilor necesare poate fi extrem de complexa:

-furnizare locatie

-servicii de catering

-logistica

-echipamente tehnice profesionale de sonorizare, proiectie si lumini

-elemente vizuale (video, tipar si digital)

-servicii cazare

-coordonatori specializati evenimente.

Training / Workshop-uri

Credem in necesitatea unui training/workshop pentru evolutia companiei, la fel cum credem in clienti indrazneti, creativi care stiu si inteleg necesitatea perfectionarii.

Fiecare companie pe masura ce creste stabileste unele procese specifice. Aceasta este ceea ce permite oamenilor sa lucreze impreuna, cu eficienta, chiar si atunci cand nu se cunosc bine unii cu altii. Informatii cu privire la aceste procese nu vor fi disponibile pe internet, de aceea existam noi, pentru a ne ocupa de succesul companiei dumneavoastra, iar acest lucru se poate realiza doar cu oameni bine pregatiti.

Carpatia Tour vine in ajutorul managerilor de HR cu scopul de a imbunatati relatiile din interiorul echipei pentru orice nivel: entry, middle sau top. Training-urile vin in completarea activitatilor de teambuilding, aducand un plus de valoare acestora. Prin informatiile si aplicatiile oferite in cadrul training-urilor, obiectivele propuse in cadrul teambuilding-urilor sunt mult mai usor de atins. Intelegand la nivel teoretic conceptele puse in practica prin activitati concrete ajuta la dezvoltarea echipei in timp real, cu efecte imediate.

Team Building

Cred ca veti fi de acord cand spunem  ca nimeni nu face team building DOAR pentru a creea un mediu armonios de lucru. La urma urmei, o “gasca de prieteni” nu este mai eficienta decat o echipa bine consolidata. Scopul acestor programe este de a INTEGRA, abilitatile, creativitatea si talentul membrilor grupului. Se sconteaza, astfel, ca atingerea obiectivelor comune ale echipei se va face prin interactiunea punctelor forte ale membrilor ei.

Carpatia Tour Evenimente ajuta la consolidarea echipei printr-o gama larga de programe de team-building si reusim sa ne adaptam cu usurinta oricaror cerinte venite din partea clientilor.

Client Event

Evenimentele cu scop de informare, sau de ce nu, aniversare, ce intrunesc atat clientii companiei cat si middle/top management-ul. Astfel cu sau fara voia noastra, aceste evenimente nu sunt doar un prilej pentru a desface sampania, dar sunt si un moment prielnic pentru o doza buna de marketing si PR.

Echipa noastra va poate consilia in elaborarea campaniilor de marketing si PR pentru a va promova produsele si serviciile direct catre client. O campanie de promovare bine pusa la punct va aduce un plus de valoare produsului, dar mai ales companiei! De aceea, evenimentele corporate trebuiesc gandite nu doar pentru participanti ci pentru o lumea intreaga: presa, clienti, actionari .

Lansări Firme / Produse

Lansarea unui produs se poate face fie “in soapta” fie “rasunator”.  Prima varianta presupune introducerea produsului pe un segment ingust sau pe o piata extinsa, fara nicio campanie e promovare in speranta ca informatiile transmise de la un consumator la altul prin viu grai, vor fi favorabile si vor sustine noul produs. Companiile mari insa, isi lanseaza de regula produsele prin ample campanii de publicitate active coordonate de promovare si o distributie intensiva. Acest lucru le asigura succesul care a condus la dezvoltarea afacerii. Noi suntem dedicati sa oferim design creative fiecarei lansari, consiliere si servicii de calitate care, cu ajutorul colegilor nostril specializati, pot  face din acest eveniment un success.

Evenimente aniversare

Drumul pe care merge o companie, sirul de intamplari din cadrul acesteia, precum si toate momentele fericite sau mai putin fericite,  pot fi usor asemuite cu viata noastra, a oamenilor. Astfel, trebuiesc punctate cele mai importante evenimente din „viata companiei” dvs: un an, un deceniu sau chiar un secol de la infiintare sau de la lansarea celui mai important produs. Dar si petreceri de bun venit sau de ce nu, “farewell parties” pentru oamenii care si-au pus amprenta asupra imaginii companiei, dar care acum isi aleg un alt drum in viata.

Christmas Party

Dintre toate evenimentele organizate de firma noastră, Crăciunul este sărbătoarea de care ne ocupăm cu cel mai mare drag. Petrecerea de Crăciun este cel mai așteptat moment din an, în care toți membrii echipei din compania dumneavoastră au ocazia să se bucure împreună de magia sărbătorilor de iarnă. Un prilej minunat pentru socializare și distracție, în urma căreia veți avea angajați mai relaxați și mai motivați

Avem reţeta perfectă pentru cea mai reuşită Petrecere de Crăciun pentru firme şi companii! Indiferent dacă sunt 20 de participanţi sau 500, organizăm şi punem la cale un program special, fascinant, adaptat oricărui buget.

Petreceri tematice

Indiferent daca e vorba de un eveniment privat sau un eveniment corporate, cel mai nou trend in materie de petreceri sunt evenimentele tematice. Acestea au devenit foarte populare, datorita faptului ca toti participantii adera la aceeasi tema, in mod diferit, iar rezultatul este unul unanim: toata lumea se distreaza! Cu cat tematica aleasa este mai inedita si mai originala, cu atat va fi mai fi mult fun, iar oferta noastra bazata pe creativitate, flexibilitate si originalitate este foarte vasta.

Totusi, este foarte important ca din invitatiile trimise sa nu lipseasca dress code-ul, pentru ca invitatii sa stie din timp ce tinute trebuie sa-si procure.  Aceste petreceri iti vor oferi un timp extraordinar petrecut in compania celor dragi iar invitatii isi vor aminti cu placere de  momentele inedite la care au luat parte!

 


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.