amsterdam[1]

Circuit în Țara Morilor de Vânt, Olanda

Circuit în Țara Morilor de Vânt, Olanda

Date de plecare :

17.07.2019

22.07.2019

27.07.2019

Tarif : de la 599 euro/persoană *

 

* Tarif valabil până la 15.03.2019, după această dată preţul poate creşte în funcţie de evoluţia tarifelor la biletele de avion.

 

 

Ziua 1: Amsterdam
În funcţie de orarul de zbor facem transferul către aeroportul Henri Coandă din București pentru a începe călătoria în “Țara Morilor de Vânt”, Olanda. Sosim în Amsterdam. Transfer către hotelul din Amsterdam. Cazare. Seara opțional un tur “by night” prin Amsterdam.

 

Ziua 2: Amsterdam – Zaanse Schans – Haga – Rotterdam – Amsterdam
După ce luăm micul dejun,ne deplasăm cu autocarul, începând cu ora 08.00, în direcția Zaanse Schans, unde vizităm morile de vânt locuite. De aici, ne îndreptăm spre Haga, unde vom face un tur panoramic și vom admira Palatul Regalreședința regelui, clădirea Parlamentului, Palatul Păcii .Prânz(opțional).  Apoi, vom merge să vizităm cel mai mare port al Europei, Rotterdam(opțional). Spre seară ne întoarcem cu autocarul pentru a ne caza la hotel.

 

Ziua 3: Amsterdam
După servirea micului dejun, plecăm să descoperim frumusețile capitalei Amsterdam , într-un tur panoramic. Vom vizita Muzeul Van Gogh, unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesați pot continua cu Muzeul Rijksmuseum, Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar și cu celebrul Red Light District. Prânz( opțional). Timp pentru shopping. Seara cazare la hotel.

 

Ziua 4: Amsterdam – Giethoorn – Waterloo – Amsterdam
După ce luăm micul dejun vom porni să vizităm singurul oraș, fără străzi, format doar din locuințe lacustre și poduri.Apoi plecăm către Waterloo locul unde împăratul Napoleon a fost înfrânt ultima oară de o coaliție antifranceză.Seara ne vom caza la hotel.

 

Ziua 5: Amsterdam
După micul dejun predăm cheile de la camera. Transfer hotel – aeroport pentru a părăsi frumoasele meleaguri olandeze, îndreptandu-ne către aeroportul din Amsterdam pentru a lua avionul de întoarcere în România.

 

 

PREȚUL SE STABILEȘTE ÎN FUNCȚIE DE DATA PLECĂRII ȘI BILETUL DE AVION

 

Tariful include:

-transport avion  București – Amsterdam – București;

-taxe aeroport;

-bagaj mic de mână;

-transfer aeroport – hotel – aeroport;

-cazare 4 nopți hotel 3*;

-mic dejun.

 

Tariful nu include:

-asigurarea medicală și/ sau storno( nu este obligatorie, dar o recomandăm);

-cheltuielile personale;

-bagaj de cală.

 

Tarife excursii opționale:

-excursie opțională orașele Haga si Rotterdam – 40 EUR/ persoană;

-excursie opțională orașul Utrecht  – 25 EUR/ persoană;

-excursie opțională orașul Giethoorn – 46 EUR/ persoană;

-tur cu autocarul în Amsterdam(4 ore) – 25 EUR/ persoană.

 

Reduceri și suplimente:

-supliment cameră single: 99 EUR.

 

 


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Feb 27, 2019