carnaval-venetia2[1]

Carnaval la VENETIA

 

21.02/27.02.2020

Ziua 1 : Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti in jurul orelor 05:00 pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Budapesta. In functie de conditiile de trafic, vom ajunge la Budapesta in cursul serii si vom face un tur panoramic al orasului. Cazare Hotel 4* Budapesta.

Ziua 2 : BudapestaLjubliana – Padova/ Lido Di Jesolo

Dupa micul dejun ne continuam excursia spre Slovenia, descoperind mai intai zona lacului Balaton / Ungaria, ulterior urmand sa ajungem in capitala Sloveniei, Ljiubliana, pentru un tur de oras. Capitala ne aduce in fata ochilor Podul triplu-ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, pentru a ajunge seara in zona Veneto pentru festivitatile Carnavalului Venetian ce vor fi atractia noastra principala in zilele urmatoare. Cazare Hotel 3* zona Padova/ Lido Di Jesolo.

Ziua 3 : Carnavalul de la Venetia – Zborul Vulturului

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara de unde vom lua trenul catre Venetia. Competitia cu “spirit de carnaval” se intoarce in Piata San Marco, unde spectacolul si misterul costumelor, mastilor, penelor si palariilor alunga orice urma de plictiseala. Parada artistilor, a mastilor si a dansurilor traditionale ce vor urca pe scena Marelui Teatru, vor face concursul plin de emotii si culori. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Teatrul va gazdui in fiecare zi un program variat de spectacole, parade, concerte cu invitați internationali. Tot astazi, incepand cu orele 12:00, in Piata San Marco are loc celebrul zbor al Vulturului. Acesta este reprezentat de un spectaculos zbor de la turnul clopotnitei pana la scena din Piata San Marco. Dupa acest moment magic, vom face un tur pietonal pentru a admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Odata cu orele 15:00, vom cunoaste castigatorii concursului de costume , la categoriile: Cel mai bun costum mascat si Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului, desemnati de un juriu de specialitate. Dupa festivitatile de premiere, intoarcere cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padiova. Cazare Hotel 3* Hotel 3* zona Padova/ Lido Di Jesolo.

Ziua 4: Bologna si Modena

Mic dejun. Astazi ne vom rezerva ziua pentru descoperirea Orasului Rosu – Bologna. Orasul a primit acest nume datorita acoperisurilor locuintelor. Orasul Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara; aici se afla ce mai veche Universitate din Europa. Vom patrunde in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, Primaria, Sala Borsa–cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell’Archiginnasio, Teatro Anatomico. Punctul final al turului este reprezentat de cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simboluri ale orasului. Continuam catre Modena, locul de nastere a unor personalitati marcante ale Italiei precum Luciano Pavarotti si Enzo Ferrari. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Padova. Cazare Hotel 3* Hotel 3* zona Padova/ Lido Di Jesolo.

Ziua 5: Festivitatile de inchidere ale Carnavalului de la Venetia

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara , apoi calatorim cu trenul catre Venetia. Concursul de costume continua pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Astazi ne putem bucura de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, recunoscute ca fiind cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului. La ora 15:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an. La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon”, un tribut adus simbolului Venetiei, atunci cand un steag urias cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Intoarcere cu trenul la Poadova si transfer cu autocarul la hotel. Cazare Hotel 3* Hotel 3* zona Padova/ Lido Di Jesolo.

Ziua 6: Padova/ Lido Di Jesolo – Budapesta

Dupa micul dejun, ne incepem drumul catre casa, incarcati cu multe amintiri si souveniruri de la Carnavalul de la Venetia. Ne indreptam spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic al orasului. Seara, optional, Croaziera si cina pe Dunare Aceasta include: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 €/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel 4*  Budapesta.

Ziua 7: Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de conditiile de trafic.

 

Tarif : 335 € / Adult in camera dubla

 

Reduceri si Suplimente :

  • Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar : 335 €
  • Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera : 280 €
  • Adult in camera single : 480 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar 3*
• Cazare 1 noapte cu mic dejun in Budapesta 4*
Cazare 4 nopti cu mic dejun in Lido di Jesolo 3*
• Cazare 1 noapte cu mic dejun in Budapesta 4*
2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu ghidul insotitor
• Excursie la Bologna si Modena
• Tur de oras Ljubliana panoramic
• Tur de oras Budapesta panoramic

Nu sunt incluse:
• Taxe de oras la hotelul din Padova, 1,9 €/persoana/zi, se achita la receptia hotelului de catre fiecare turist
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Biletele de vaporas
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

 


FORMULAR DE REZERVARE

Imi dau consimtamantul sa fiu contactat(a) prin email utilizand informatiile pe care le-am furnizat in acest formular. Daca doriti sa nu mai primiti email-uri de la noi, puteti oricand sa va dezabonati utilizand link-ul din subsolul fiecarui email primit de la noi sau ne puteti scrie pe dataprotection@carpatiatour.ro. Prin consimtamant, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate.



About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Jan 04, 2020