0-0-0_0_Viena_C_1

Piata de Craciun la Viena 2016

Magia Sarbatorilor de Iarna
Program autocar 7 zile/5 nopti  

Ziua I Plecare din Bucuresti seara, ora 21:00 pe ruta Bucuresti – Sibiu – Deva – Arad – Nadlac – Budapesta.

Ziua II Vizita la Cotul Dunarii:  Szentendre – orasel turistic, centru etnografic si de ceramica, Visegrad – Castelul – fosta resedinta a regelui Matei Corvin si Esztergom – Catedrala Catolica locul de incoronare a regilor Ungariei. Optional croaziera pe Dunare. Sosire Budapesta Cazare hotel 3*.  

Ziua III Mic dejun. Plecare spre Viena. Optional  vizita  si cumparaturi la fabrica de ciocolata. Program de cumparaturi in SCS (este cel mai mare Centru comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata totala de 851.000 mp). Cazare Viena Hotel EventPyramide 4*.

Ziua IV Mic dejun. Palatul Schonnbrun. Tur de oras in Viena cu insotitorul de grup roman: Primaria, Opera, Parlamentul, Universitatea, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Muzeul de arta.Timp liber in Piata Maria Tereza. Cazare la acelasi hotel.

 

ghiduri-turistice-podurile-din-budapesta-213

 

Ziua V Excursie (optional) la Manastirea Heiligenkreutz fondata in 1133, Castelul de la Mayerling, lacul subteran de la Hinterbruhl. Cazare la acelasi hotel.  

Ziua VI Mic dejun. Vizita si cumparaturi la fabrica de ciocolata. Plecare spre Bucuresti cu oprire in Parndorf pentru cumparaturi (Centrul Comercial unde se intalnesc cele mai mari firme de renume mondial, in nu mai putin de 150 de magazine, toate preturile fiind cu 30% – 70% mai mici decat in magazinele de vanzare. Este al doilea Centru Comercial ca marime si importanta din Austria, dupa SCS.).  Sosire seara tarziu, in functie de trafic si conditiile meteo.

VIENA-1

 

Pret : 259 euro/pers 

Supliment Sgl – 180 euro ;

PRETUL E CALCULAT PENTRU GRUP MINIM de 35 pers

Servicii incluse:

  • transport autocar licentiat ;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti Budapesta hotel 3*, 3 nopti in Viena Hotel EventPyramide 4* zona SCS ;
  • vizitele cuprinse in program;
  • ghid din partea agentiei pe traseu ;

Nu sunt incluse:

  • asigurarea medicala;
  • intrarile la obiectivele turistice ;
  • excursiile si activitatile optionale;
  • alte servicii , decat cele mentionate.

 

About the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Jul 26, 2016