Delta Dunării

Paste Delta Dunarii – Sulina / Hotel Sf. Constantin & Pensiunea Perla

  Hotel Plutitor Carpatia Sf.Constantin 3*/Pensiunea Perla 3*

07-11 aprilie 2018

 

Pentru cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Învierea Domnului, Hotelul Plutitor Carpatia Sf. Constantin  vă așteaptă să primiți Lumina Învierii cu o ofertă ce cuprinde 4 nopți de cazare în cameră dublă cu pensiune completă și masă festivă în ziua de Paște.

Ziua I – Sâmbătă 07.04.2018

Sosire în Sulina, unde veți fi întâmpinați de către reprezentanții hotelului Carpatia cu șampanie și produse specifice zonei din Sulina .Personalul calificat vă va instrui referitor la toate regurile și normele ce trebuiesc respectate pe hotel Carpatia, dat fiind că acesta nu este doar un ponton plutitor ci o navă; prezentarea detaliilor programului și a opțiunilor de petrecere a timpului liber; informații despre trasee turistice, excursii.După cocktailul de primire și instructaj , urmează preluarea camerelor.

Seara avem pregatită o cină cu meniu pescăresc sau la alegere variante de preparate din carne de pui, porc, etc și desert.

Dupa cină , program liber,iar pentru cine dorește ne putem deplasa la Biserica Sf. Alexandru și Sf. Nicolae(edificiul a fost ridicat în cinstea eliberării Dobrogei de sub stăpânirea turcilor după Războiul de Independență.) sau Catedrala Deltei – copie fidelă a bisericii de la izvoarele Dunării din Germania și a cărei piatră de temelie a fost pusă în prezența regelui Carol I, biserica grecească zidita în anul 1868, purtând hramul Sf. Nicolae, unde poți vedea icoana Fecioarei Maria cu fața acoperită , care este unicat în Europa, pentru a participa la slijba de înviere.

Ziua II -Duminică 08.04.2018

Puteți să vă trezți devreme,  să  savurați o cafea turceasă cu rahat sau sucuri naturale admirând spectacolul deltei dimineata de pe terasa hotelului și  să serviți micul dejun. După servirea micului dejun ne îmbarcăm pe vapor și vom face o excursie în locul unde marea îmbrăţişează Dunărea, acolo unde culorile diferite se amestecă și totuși fiecare iși păstrează autonomia. La ieșirea pe mare veți primi „Certificatul de atestare : UN DAC A AJUNS LA VĂRSAREA DUNĂRII ÎN MAREA CEA MAREcare confirmă prezența dumneavoastră în cel mai îndepărtat punct estic al UE. Dacă vremea ne permite, vom pleca în căutarea delfinilor din Marea Neagră, iar după vizita de la nava eșuată ne vom îndrepta către oraș.

În jurul orelor 12:30 ne întoarcem la hotel și pentru doritori putem vizita orașul Sulina și să descoperim câteva dintre minunățiile acestuia. Deși este un oraș mic, Sulina are o istorie impresionantă datorată faptului că a fost porto franca (adică port fără taxe) în sec. XIX. Între perlele zonei se regăsește Farul vechi din Sulina, Palatul Comisiei Europene a Dunării și nu ultimul rând faimosul cimitir unde sunt îngropați pirați, prințese și marinari din întreaga lume. Servirea prânzului și program de voie. Seara ne pregătim să sărbătorim Învierea Domnului, vom servi cina în cadrul restaurantului din hotel. “Iepurașul ” ne vizitează în cameră și ne aduce ouă roșii și premii surpriză.

Ziua III – Luni 09.04.2018
Servirea micului dejun și program de voie. Opțional putem face o excursie la padurea Letea. In jurul orelor 20:00 servim cina și ne putem continua seara cu o petrecere la clubul exotic de pe plajă unde vom fi întâmpinați cu un cocktail sau să depanăm povești în jurul unui foc de tabără.

Ziua IV Marți – 10.04.2018
După servirea cafelei și a micului dejun pornim într-un safari la Sf. Gheorghe , localitate importantă datorită plajei, unde egretele și caii încă se plimbă liberi; Insulei Sahalin, unde sunt întâlnite păsări foarte rare; descoperim canalul Erenciuc, singura rezervație de arin negru din Europa. Servirea prânzului. După o zi plină de amintiri ne întoarcem la hotel și ne pregătim de cina de rămas bun.

Ziua V – Miercuri 11.04.2018

 

Mic dejun la ora 9:00 iar la 9:30 pornim, pe traseul turistic Sulina-Lacurile Roșu-Roșuleț-Braț Sf. Gheorghe-Canalul Dranov-Canalul Dunăvăț-Lacul Uzlina-Murighiol. Odată ajunși în Murighiol ne urcăm în autocar încărcați cu cele mai frumoase amintiri și ne luăm “La revedere’ de la grandioasa Delta Dunării.

Preț: 269 euro/pers, cu pensiune completă

 

Pretul include:

 

-4 nopți de cazare cu pensiune completă

-Masă festivă de Paște

-Transfer Tulcea-Sulina și Sulina Murighiol

 

Reduceri:

 

-copiii 0-7 ani au gratuitate(cazare în aceeași cameră cu părinții).

-copiii 7- 12 ani reducere 50%( cazare în cameră cu părinții).

Copiii/ adult peste 12 ani: plătesc tariful întreg.

 

Excursii opționale grupuri și individual, din Sulina :

-Pădurea Letea-safari, 5h – 65 lei/pers;

-Tur complet-3h45minute – 60 lei/pers;

-Transfer București-Tulcea-București-150 lei/pers.

 

 


FORMULAR DE REZERVAREAbout the Author

By Editor / Administrator

Follow editor
on Jan 15, 2018