zakynthos-insula[1]

Insula Zakynthos

Minicircuit & Sejur in Insula Zakynthos

ISTORIE SI RELAXARE PE TARAMUL GRECIEI

Transport Autocar | 10 zile – 8 nopti | de la 299 Euro*

29.05, 06.09.2017

*Early Booking – 12% pana la 28.02.2017

Early Booking – 6% pana la 14.04.2017

 

 

Ziua 1 SPRE GRECIA…

Intalnire la ora 18:30 in parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 19:30 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Veria.

 

Ziua 2 VERIA – VERGINA – KALAMBAKA

Sosim in cursul diminetii in cochetul orasel Veria, de unde ne vom indrepta spre Vergina – unde vom vizita Mormantul Regelui Macedonean Phillip al II-lea, tatal lui Alexandru cel Mare. Mormantul este una din cele mai mari descoperiri arheologice ale secolului XX pe teritoriul Greciei. Vom continua drumul catre Kalambaka, frumosul orasel de la poalele Meteorelor. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 3 KALAMBAKA – METEORA – KILLINI – ZAKYNTHOS

Mic dejun. Pe traseul catre manastiri facem o vizita la Atelierul de Icoane Zindros, unde ne vor fi prezentate tehnicile de realizare a icoanelor si ne vom bucura de timp liber de cumparaturi, in care vom avea ocazia sa achizitionam cateva suveniruri, inaintea plecarii spre Insula Zakynthos. Vizitam doua dintre fascinantele manastiri “suspendate intre cer si pamant”, unice in Europa si intrate in patrimonial UNESCO, imortalizam imaginea unica oferita de lacasurile monahale construite pe stancile cu forme nepamantene si pornim spre Zakynthos, pe traseul Kalambaka – Killini – Zakynthos. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 4 – 7 INSULA ZAKYNTHOS (sejur 5 nopti)

In aceste zile va puteti relaxa pe plajele insorite ale insulei sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

* Turul insulei cu autocarul: Va invitam sa descoperiti secretele ascunse ale acestei frumoase insule. Sate traditionale, peisaje uimitoare, shopping si chiar sansa de a vizita pesteri unde se poate ajunge cu vasul (daca si conditiile meteorologice permit).

* Croaziera in jurul insulei: O ocazie fantastica de a va imbunatati bronzul in timp ce va bucurati de o croaziera de-a lungul coastelor de Nord si de Sud. Puteti inota in apele clare ca de cristal si puteti explora faimoasa Epava (daca si conditiile meteorologice permit). Este posibil sa va intalniti si cu prietenele noastre acvatice – Testoasele!

* Keri Kaiki: O jumatate de zi superba pentru intreaga familie pe un vas pescaresc traditional. Veti vedea pesterile Keri cu apele lor de turcoaz, veti inota si poate chiar veti vedea si cateva testoase !

* Olimpia: Olimpiada a revenit in Grecia in anul 2004 si ce loc este mai bun pentru a vizita locul de nastere a acestor jocuri decat Olimpia? Veti vizita situl arheologic si veti avea timp si pentru cateva cumparaturi in sat.

* Kefalonia: O zi fantastica pentru a vizita Kefalonia. Vom explora fenomenele naturale ale lacului Melissani si ale Pesterii Drogorati. Vom putea fotografia una dintre cele mai pozate plaje din Grecia – Myrtos, si vom vizita, de asemenea, capitala insulei.

 

Ziua 8  ZAKYNTHOS – KILLINI – PATRAS –DELFI

Dimineata se va face imbarcarea pe ferry-boat in vederea deplasarii pe traseul Zakynthos – Patras. Aici vizitam Biserica Sf. Andrei, unde se afla capul Sfantului Andrei, protectorul romanilor. Continuam drumul catre Delfi. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 9  DELFI – LAMIA – SALONIC

Mic Dejun. Plecam din Delfi si mergem sa vizitam cel mai celebru Oracol Antic inchinat Zeului Apollo. Cunoscut ca fiind cel mai cunoscut loc de pelerinaj pentru lumea antica (buricul Pamantului in idea vechilor greci). Apoi pornim spre Nordul Greciei, catre Salonic – cea de-a doua capitala a Greciei, dupa cum este considerat orasul de catre unii. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 10  SALONIC – BUCURESTI

Dupa micul dejun, vom porni intr-un tur al orasului Salonic din care putem observa cateva obiective principale ale orasului cum ar fi: Biserica Sf. Dumitru, Arcul lui Gallerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Statuia Ecvestra a lui Alexandru cel Mare, Turnul Alb si Piata Aristotel. Plecare catre casa pe ruta: Salonic – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.

 

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghidului.

 

Grup minim 35 pers

ATENTIE:

* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

* In cazul unui grup mai mic de 35 persoane (29-35 persoane) se va achita un supliment de 25 euro/persoana;

 

Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

 

DATA DE PLECARE LOC IN CAM. DUBLA/ TRIPLA SUPLIMENT SINGLE Early Booking – 12% pana la 28.02.2017 Early Booking – 6% pana la 14.04.2017
29.05, 06.09 340 € 199 €  

     299 €

 

319 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRETUL INCLUDE : NU SUNT INCLUSE IN PRET :
 • Transport autocar clasificat
 • 8 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*: 1 noapte Kalambaka, 5 nopti Zakynthos, 1 noapte Delfi, 1 noapte Salonic.
 • Insotitor de grup
 • Vizitele turistice prevazute in program: tur de oras  Salonic, vizita complexul Meteora, vizita Biserica Sf. Andrei, Vergina, Delfi
 • Asigurarea medicala (aprox.38 lei/pers);
 • Asigurare Storno
 • Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali.
 • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers.
 •  2 traversari cu ferryboat (KilliniZakynthosKillini)- 25 Euro

 

 

 

 

Excursii optionale – tarife standard :

Turul Insulei – 35 euro

Croaziera in jurul insulei – 40 eur

Keri Kaiki – 35 eur

Olimpia – 40 eur

Kefalonia – 45 eur

Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :

Turul Insulei – 30 euro

Croaziera in jurul insulei – 35 eur

Keri Kaiki – 30 eur

Olimpia – 35 eur

Kefalonia – 40 eur

 

–          REDUCERE EARLY BOOKING  –

1.    EARLY BOOKING –12% : valabil pentru inscrieri pana la 28.02.2017

(avans 25 euro/pers la inscriere , 149 euro/pers pana la 28.02.2017 si diferenta de 125 euro cu 20 de zile inainte de plecare)

 1. EARLY BOOKING –6% : valabil pentru inscrieri pana la 14.04.2017

(avans 25 euro/pers la inscriere , 149 euro/pers pana la 14.04.2017 si diferenta de 145 euro cu 20 de zile inainte de plecare)

3.    Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;

Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !


FORMULAR DE REZERVAREAbout the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Feb 14, 2017