142307_pb090208[1]

Grecia : Pelerinaj Sfantul Nectarie 4-12 nov 2017

 

Grecia : Pelerinaj Sfantul Nectarie 04/12 nov 2017

 

Ziua 1 Plecare din Bucuresti (ora 22:30) – Ruse – Sofia – Salonic

Ziua 2. Sosire in Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei – unde vizitam Catedrala Sf.Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir si ale Sf. Anisia. Cazare Kalambaka.

Ziua 3 Mic dejun. Vizita Meteora si continuarea drumului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat . Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu .

Ziua 4 Mic dejun. Vizitam: Catedrala care adaposteste moastele Sf. Spiridon si Mrea. Paleokastrita (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Continuarea drumului cu imbarcare pe ferry-boat pentru Igoumenitsa apoi spre Patras. Cazare in zona Patras.

Ziua 5 Mic dejun. Patras vizita biserica Sf. Andrei .Plecare spre Atena unde facem un tur panoramic cu autocarul iar apoi ne indreptam spre Nea Makri pentru a vizita Mrea Efrem cel Nou.Cazare in Atena.

Ziua 6 Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul in Insula Eghina pentru a participa la Sf. Liturghie de la Mrea Sf Treime si pentru a ne inchina la moastele Sf Nectarie. Traversam cu ferry-boat-ul ( Eghina – Pireu). Cazare in Evia .

Ziua 7. Mic dejun. Vizita la Biserica Sf. Ioan Rusul unde ne inchinam la moastele Sf Ioan Rusul. Traversare cu ferry-boat-ul. Oprire la Mrea Kato Xenia unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cazare in Paralia Katerini .

Ziua 8. Mic dejun. Plecare spre tara cu oprire pentru vizita M-rea Souroti si M-rea Rila In Bulgaria. Continuarea drumului spre tara si sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pret: 275 euro/ pers

 

Pretul include:
-transport cu autocarul ;
-6 nopti cazare in hotel ( camere duble si triple) ;
-6 mic dejunuri ;
-preot insotitor, ghid insotitor ;
-toate traversarile cu ferry-boat-ul.

Pretul nu include: asigurarea medicala ( 35 lei ) intrarea la Meteora ( 14 lei) ; orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”.

Acte necesare : carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim: 40 pers. Pentru un grup mai mic pretul se recalculeaza.


FORMULAR DE REZERVAREAbout the Author

By Elap / Administrator, bbp_keymaster

Follow elap
on Nov 01, 2017